Parterapi - samtal som förändrar

Att få till en långvarig relation där vi fortsätter att utvecklas, har roligt och känner oss levande ihop är väl något vi alla drömmer om? Att det inte är lika enkelt som det låter kan vi alla rätt snabbt konstatera också...
 

När ni kommer i parterapi så utgår vi från var just ni är i er relation. Vissa par kommer i akut kris efter att t.ex. en otrohet uppdagats, andra par kommer för att konflikterna aldrig tycks kunna lösas och vissa kommer för att de helt enkelt är nyfikna på hur de kan få ett än mer givande parförhållande. Och ytterligare andra kommer för att att få hjälp att bryta upp och lägga grund för ett gott gemensamt föräldraskap. 


Beroende på just er situation och era behov så formas samtalen. Vi ser hur era mönster ser ut, vad som behöver förändras, och hur det kan gå till.  


Ibland ses vi bara någon enstaka gång, ibland behövs ett längre arbete tillsammans. 


Jag arbetar utifrån Imago Relationsterapi och Emotionally Focused Therapy (EFT).
 

Varmt välkomna att höra av er för ett första samtal! 

Bestämt er för att skiljas?
Även om man inte vill finna tillbaka till kärleken vittnar många par om vikten att få tala om hur det blev som det blev. Jag tar emot par som vill reda ut eller få hjälp att komma till en acceptans tillsammans, och inte minst att se hur relationen och ett eventuellt gemensamt föräldraskap framöver kan se ut.