Parintensiv

Önskar ni en djupgående parupplevelse direkt, snarare än att gå i traditionell parterapi över flera månader? Kanske är ert förhållande på randen till kollaps och ni behöver att något ska hända NU? Om så är fallet, överväg att göra en parintensiv.
 
Under loppet av två dagar, 6 timmar varje dag, kommer vi att göra en grundlig bedömning av era relationsmönster, identifiera smärtsamma och dysfunktionella sätt ni har reagerat på varandra och lära ut nya färdigheter för att få er att komma ur den negativa dans ni fastnat i och till ett mer samarbetande sätt att relatera.
 
En tvådagars parintensiv är motsvarande 8 traditionella parterapisessioner som vanligtvis är schemalagda under loppet av 4-5 månader. Att ses så här under två dagar skapar koncentration och fokus för snabb förändring.
 
Observera: Alla relationer är inte räddningsbara. Men i slutet av de två dagarna är min förhoppning att du ska ha klarhet om vad du ska göra härnäst. Jag kommer att göra mitt bästa för att vägleda er mot relationell hälsa.
 
Pris för 2-dagars parintensiv: 14.000 Skr