Priser och tider

Individuella sessioner: Vid individuella samtal träffas vi oftast i sessioner om 50 minuter, men vid traumabearbetning är 90 minuter ofta att föredra. Beroende på dina behov och mål varierar psykoterapins längd. Söker du för att hantera en tydligt, avgränsad fråga kan ofta några få sessioner räcka men vill du skapa en mer genomgripande förändring av till exempel mångåriga relationssvårigheter eller långdragen psykisk ohälsa behöver du kanske en längre psykoterapi. 

Parsessioner: Vid parsamtal ses vi första tillfället tillsammans 90 minuter. Därefter träffar jag ofta er var och en enskilt för att även lära känna er som individuella personer. Efter det så träffas vi tillsammans igen för feedback och plan för pararbetet framåt.
 
Jag erbjuder också 3 timmars-sessioner, heldagar och två dagars intensiv med par som vill arbeta koncentrerat alternativt har lång resväg.
Många frågar hur lång tid krävs, hur många gånger måste vi gå? Det är väldigt individuellt från par till par beroende på bland annat situation, motivation och kapacitet att skapa förändringar hemma. För att parterapin ska ge ett ordentligt varaktigt resultat hävdar forskning att det krävs mellan 10-20 gånger för de flesta par, längre om det finns trauman. Givetvis är ni välkomna även på enstaka besök. Nedan ser ni att jag erbjuder ett paketpris när ni som par bokar 10 sessioner (8 parsessioner, samt varsin indviduell) där sessionerna sker varje-varannan vecka. Att ta ett beslut att boka upp flera sessioner på detta sätt brukar skapa trygghet i förändringsarbetet för par. 


Avbokning: Om du/ni inte kan komma - vilket också innefattar om ni blir sjuka - meddelas detta genom att ringa, mejla eller skicka ett sms minst 48 timmar före bokad tid för att full debitering inte skall utgå. 

Jag tar emot de som önskar digitalt.

Pris: Jag tillämpar skilda tariffer för privatpersoner och företag; försöker hålla priserna lägre för privatpersoner som betalar med beskattade medel men att företag betalar mer.

Priser Privatpersoner

Individuell session, 50 min.
1.200 kr

Individuell session, 90 min.
1.900 kr

Parsamtal, 1,5 tim.
2.100 kr

Paketpris 10 sessioner - varav 8 parsessioner 1,5 h och varsin individuell session 50 min - 17.500 kr

Parsamtal, 1 tim
1.800 kr

Parsamtal, 3 tim.
3.900 kr


Heldag för par (6 tim)
7.500 kr

Parintensiv, 2 dagar á 6 tim.
14.500 kr

Priser Företag
Individuell coaching,  konflikthantering, mm.
50 min.
1600 kr + moms.

90 min.
2200 kr + moms.


Handledning
Grupphandledning och psykoterapistudenter - pris beroende på antal och tid. Hör av er med förfrågan.
 

Cecilia nås på
0705-17 08 28 eller               hornell.cecilia@gmail.com